Şehit Emin Alacahan İlkokulu

Vizyon: Eğitimin sürekliliğine inanmış, kendi gücünü, yeteneğini tanıyan, aradığını nereden bulabileceğini bilen, çağın ve geleceğin becerileriyle donatılmış, kültürüne meraklı, sahip olduğu imkanları en güzel şekilde değerlendirmeye çalışan, nitelikli ve ahlaklı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir okul olmaktır.

Misyon: "Bugünün işini yarına bırakmam" şiarıyla yarın bugündür diyen, geleceğe ümit ve güvenle bakan, çağdaş ve yeniliklere açık; okulun paydaşı olarak işini iyi yapan, temel değerlere sahip çıkarak uyum sağlayabilen insani , ahlaki ve kanuni çerçevede eğitim ve öğretim hizmetleri sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.45
Isınma: Soba
Servis Bilgisi: Öğrenci servisi dışında servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehiteminalacahaniok.meb.k12.tr

Adres - TAHYURT KÖYÜ TAHYURT KÜME EVLERİ NO: 9A ALTINYAYLA / SİVAS

Yerleşim Yeri - Tahtyurt Köyü ALTINYAYLA / SİVAS

Adres - TAHYURT KÖYÜ TAHYURT KÜME EVLERİ NO: 9A ALTINYAYLA / SİVAS

Ulaşım Köyün Yolu asfalttır. Köyde ulaşım kendi imkanlarınızla sağlayabilirsiniz

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sivas İli´ne 100 km, Altınyayla İlçe´sine 18 km uzaklıktadır.